Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

25 tipov, čo darovať k narodeniu bábätka

V Amerike ich nazývajú push presents, na Slovensku im hovoríme darčeky k narodeniu dieťaťa.  Po narodení dieťaťa je vhodné, okrem bábätka obdarovať aj maminku. Máme pre vás 25 nápadov na darčeky k narodeniu bábätka. 

Zlatý náhrdelník s rytinou

Čo darovať k narodeniu bábätka? Záleží, kto darček dáva

Po akom darčeku siahnuť?  Ako to už býva, najviac záleží, kto darček vyberá. Od manžela sa určite očakáva, že vyberie drahší a hodnotnejší darček ako napríklad kamarátka. Preto sme pre vás pripravili 25 tipov na darčeky v rôznych cenových kategóriách, aby si vybral naozaj každý.  Ktorý padne do oka Vám?

25 tipov, čo darovať k narodeniu bábätka

  1. 1. Diamantový prsteň zo zlata alebo platiny
  2. 2. Briliantové náušnice
  3. 3. Prsteň s farebným drahokamom
  4. 4. Zlatý prívesok či náhrdelník
  5. 5. Zlatý náramok
  6. 6. Detské náušnice
  7. 7. Rezané kvety
  8. 8. Poukaz do wellness
  9. 9. Poukaz na masáž
  10. 10. Kojaci čaj 
  11. 11. Vitamíny pre maminky
  12. 12. Pohodlný župan 
  13. 13. Domáce oblečenie z luxusných materiálov (hodváb a kašmír)
  14. 14. Poukaz na rodinné fotenie
  15. 15. Fotoalbum pre 1. rok s bábätkom
  16. 16. Fotoaparát na uchovanie spomienok
  17. 17. Luxusná kabelka
  18. 18. Kávovar či sada na prípravu čaju
  19. 19. Prírodná kozmetika
  20. 20. Obraz s dátumom narodenia bábätka
  21. 21. Palčáky na kočík
  22. 22. Maska na spanie
  23. 23. Poukážka na kurz plávania s bábätkom
  24. 24. Hrnček s nápisom najlepšia mama
  25. 25. Hrejivá deka

 

Šperky k narodeniu bábätka od manžela

Zatiaľ, čo kamarátka alebo maminka rodičky neurobí chybu keď zaobstará kvety, niečo pod zub či balíček s prírodnou kozmetikou, od manžela či partnera rodičky sa očakáva sofistikovaný darček. Páni- najlepšie urobíte, keď žene k narodeniu bábätka kúpite šperk.

Prsteň s turmalínom

Zatiaľ, čo kabelka stratí časom lesk a kvety do 14 dňoch zvädnú, šperk k narodeniu bábätka je večný a žena šperk môže nosiť aj 20 rokov po pôrode. Máte nekonečne veľa  možností aký šperk k narodeniu bábätka vybrať.

 

Medailón s menom maminky či náušnice k pôrodu

100% stávkou na istotu sú náhrdelníky či prívesky, na ktoré sa dá vygravírovať text podľa vášho želania, napríklad meno maminky, symbol srdca, dátum narodenia dieťaťa a podobne. Možností je nekonečne veľa. V ponuke máme aj niekoľko šperkov v tvare srdca, ktorým vyjadríte hĺbku lásky  medzi rodičmi a hĺbku lásky  rodičov k bábätku.

Zlatý prívesok v tvare nožičiek

Obrovskú radosť žene po narodení bábätka urobíte taktiež prsteňom, a rozhodne sa nemusí jednať iba o zásnubný prsteň. Tradíciou je darovať žene po pôrode briliantový prsteň, ktorý je nadčasový a vydrží navždy.

Briliantový prsteň LOVE 094

V našom zlatníctve Rýdl sa špecializujeme na výrobu nádherných šperkov z rúžového, bieleho, žltého  zlata aj platiny, ktoré osadzujeme  nielen diamantami, ale taktiež inými drahými kameňmi. Napríklad zafíry, smaragdy, rubíny alebo turmalíny.  Pozrite si naše zlaté a platinové prstene.

 

Výroba šperkov zo zlata trvá 2 týždne


Pamätajte, že šperky  treba vyberať s predstihom. Pokiaľ nemáme šperky skladom, je treba počítať s čakacou lehotou. Výroba zlatého prsteňa trvá 2 týždne, výroba platinového prsteňa 3-4 týždne. Potrebuje prsteň skôr? Ozvite sa nám a spoločne skúsime nájsť riešenie.

 

S výberom darčeku k narodeniu bábätka vám pomôžeme

Tápate, aký šperk vybrať žene k narodeniu bábätka? V zlatníctve Rýdl vám radi poradíme. Neváhajte nás kontaktovať alebo nás navštívte osobne v jednej našich pobočiek Rýdl v Bratislave, Prahe či v Brne.


Nevybrali ste na našom e-shope, či máte konkrétnu predstavu o šperku na mieru? Ozvite sa nám, šperky na mieru sú naša špecialita a spoločne určite vymyslíme prekrásny a originálny šperk k narodeniu bábätka.