Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

6 najkrajších miest na svadbu v Česku

1. Rozprávková svadba na Vysočine

Kde inde na Vysočine usporiadať doslova rozprávkovú svadbu než práve v Hodějovickom mlyne?

Mlyn, ktorý sa nachádza v samom srdci Vysočiny, na vás zapôsobí atmosférou starých čias a zároveň nadchne každú nevestu, ktorá sa chystá usporiadať svadbu vo vintage alebo dedinskom štýle. Toto zenové a veľmi osobité miesto nájdete uprostred malebnej prírody iba hodinku cesty z Prahy alebo Brna.

2. Luxusná svadba v Chateau Mcely

Cítiť sa vo svoj svadobný deň ako princezná, vám umožnia na prekrásnom eco-chic zámku Mcely. Vykúzliť luxusnú a úplne dokonalú svadbu v každom ročnom období sa podarí málokomu, stačí však nahliadnuť do svadobnej galérie tohto zámockého hotela, abyste si vzápätí povedali: „Páni. Tak tu to skutočne vedia.“

 

3. Svadba pri Máchovom jazere

Česku síce chýba more, avšak to neznamená, že tu nenájdete pár okúzlujúcich alternatív, kde si s modrou hladinou za chrbtom poviete svoje áno. Jednou z nich je práve Máchovo jazero, pri ktorom na brehu, priamo pri Hoteli Port, sa nachádza romantické mólo. Po zhliadnutí niekoľkých fotiek zistíte, že kvetinové oblúky mu nesmierne pristanú. Svadbu vám tu zariadia priamo od A do Z: Pripravia hostinu, ubytujú svadobčanov...a vy si iba rozmyslíte, či chcete byť oddaní na móle alebo na piesočnej pláži lemovanej voňavými lesmi.

4. Boho svadba na Lipne

Ďalšie nádherné svadby pri vode robia na Lipne, a to buď v hoteli Resort Relax alebo v Resorte Amenity. Piesočná pláž pri priehrade Lipno zažila už nespočet podarených svadieb, či už v prímorskom, klasickom alebo boho štýle, kedy sa na nej vztýčilo romantické típí s množstvom vankúšov a kvetín.

 

5. Horská svadba v Krkonošiach

Snívate o prírodnej svadbe s výhľadom na hrebene hôr? Potom svoj osudový okamih prežijete v Krkonošiach, konkrétne v Špindlerovom Mlyne. Toto turisticky obľúbené miesto skrýva množstvo chát aj penziónov, ktoré sľubujú úchvatné svadobné fotky aj domáce svadobné menu podľa receptov  našich babičiek. Patria medzi ne napríklad Moravská bouda a Erlebachova a Josefova bouda.

 

6. Rustikálna svadba v stodole – Rezidencie Pihel

Svadby v rustikálnom štýle sa v súčasnosti tešia veľkej obľube a svoje o tom vedia aj v Rezidencii Pihel, kde ich v miestnej romantickej stodole usporiadali už mnoho. Verte, že útulná stodola dodá svadbe v dedinskom štýle na autenticite, keď si v nej namiesto slamy a pavučín predstavíte pastelové kvetiny, drevené dekorácie a mäkké svetlo plápolajúcich sviečok.

Okrem výberu svadobného miesta vás čakajú aj ďalšie veľké  rozhodnutia, z ktorých za jedno z najdôležitejších považujeme práve výber svadobných prsteňov. Predsa len, ide o hmotný dôkaz vašej spoločnej budúcnosti, ktorý budete nosiť po zvyšok svojho života. Preto odporúčame zobrať na vedomie našich 6 tipov, ako vyberať snubné prstene alebo spolu so svojou drahou polovičkou zavítať do jedného z našich zlatníctiev v Prahe, Brne alebo Bratislave, kde vám s výberom snubných prsteňov radi pomôžu.

 

Prečítajte si tiež:

Šperky rýdl oslavujú 20 rokov. Vďaka vám!

 

Romantička alebo klasička? Vyberte ten správny zásnubný prsteň