Prihlásenie zákazníka

Zabudnuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Vyznajte sa v štýloch zásnubných prsteňov

1. Klasické zásnubné prstene

Zásnubné prstene v štýle solitér s jedným diamantom, jednoduché prstene s diamantom vsadeným do prekrásnej korunky alebo skvosty s robustnou obrúčkou vysadené výraznými drahokamy. To všetko patrí medzi nestarnúcu klasiku, ktorá sa len tak neopozerá. Obľúbenou mužskú voľbu je predovšetkým zásnubný prsteň s jedným drahokamom vsadeným do jednoduchej korunky. Tento typ zásnubných prsteňov si možno najviac spojíte so značkou Tiffany. Vyčnievajúci diamant v korunke nádherne vynikne, avšak je dobré vedieť, že niektorým ženám môže príliš vystúpená korunka pri bežnom nosení vadiť.

2. Moderné a trendy zásnubné prstene

Aj zásnubné prstene podliehajú trendom. V roku 2019 sa medzi horúcimi adeptmi najviac objavujú diamanty nezvyklých tvarov i farieb. Zásnubnými prsteňmi s netradične tvarovanými diamantmi sa súčasne pýši aj rad celebrít, za povšimnutie stoja hlavne neprehliadnuteľné oválne diamanty či diamanty v hruškovitom tvare. Hranice tradičných do guľata zbrúsených diamantov posúvajú aj tzv. Cushion cut diamanty, teda diamanty v tvare štvorca pripomínajúci malý vankúšik.

 

A už ste počuli o zásnubných prsteňoch v halo štýle?​

 

Halo zásnubním prsteňom dominuje jeden drahokam dookola vykladaný drobnými kamienkami, takže vo výsledku potom zásnubný prsteň pôsobí obzvlášť trblietavým dojmom.

 

3. Vintage zásnubné prstene

Pod pojmom vintage zásnubný prsteň si možno hocikto predstaví dlhoročný prstienok po babičke ukrývajúci sa na dne zaprášenej šperkovnice. Pravdou však je, že súčasné vintage zásnubné prstene si berú z tých storočných kúskov len to najlepšie. Vo finále sa v nich tak snúbi pôvab starých čias a moderné spracovanie. Pýtate sa, či také prstene nájdete aj u nás? Áno, nájdete! Vintage nádych sme dodali obľúbenej kolekcie prsteňov s akvamarínom, ktoré sa síce na prvý pohľad netvári ako zásnubný, ale v súvislosti s najnovšími trendmi medzi zásnubné prstene vlastne patrí. Páni by ich preto rozhodne nemali prehliadať.

4. Zásnubné prstene s tromi drahokamami

Vo chvíli, keď zatúžite po niečom honosnejšom a iba jeden diamant vám nestačí, vstupujú do hry zásnubné prstene s tromi drahokamami. O tom, že tento typ zásnubného prsteňa je skutočne výnimočnou záležitosťou, svedčí aj fakt, že ho na svojom prstenníku hrdo nosí aj jej kráľovská výsosť, vojvodkyňa Sussexe, Meghan Markle. Zásnubný prsteň, ktorý pritiahol pozornosť celého sveta údajne navrhoval sám princ Harry a nechal ho tradične zhotoviť z jemne žltého waleského zlata.

 

Zásnubný prsteň Meghan Markle

Veríme, že takto špeciálne zásnubný prsteň vezme dych každej žene, hoci jej ho na prst nenavlečie britský princ. Preto aj u nás v ponuke nájdete podobný.

Prečítajte si tiež:

Ako vybrat zásnubný prsten krok za krokom

6 najkrajších mies na svadbu v Česku